2016-sicher-brueder-sommer
sapdi_sicher_speisen-72
SAPDI_Garten_Abend_2000x650
SAPDI_FRS_Saibling_2000x650
Michael Sicher
Sicher-Saiblingsroellchen-mit-Saiblingskaviar-und-Fenchelrisotto
SAPDI_SICHER_2018_Lokal-20

Mit dem Eintragen stimme ich zu, dass meine Angaben gespeichert werden. Meine Daten werden nicht weitergegeben und ich kann meine Zustimmung jederzeit widerrufen. Datenschutzerklärung

KAVIAR inquiry

A product of nature –„SICHER Char Caviar pure   Sicher Kaviar Geschenkskugel   Char caviar is harvested from the end of October until the beginning of December, whereby the considerate and species-appropriate keeping of the fish is a highly important concern of ours. Our fish are not harmed in any way during the harvesting process, and the roe is only harvested at the peak maturity level.   You are therefore presented with a product from happy fish, whereby the quality of the product is emphasised only by a mild seasoning with top quality salt. This allows our char caviar to keep for up to 6 months, when kept at a constant temperature (+3 to -3 degrees celsius). We sell and ship the caviar directly from our restaurant and offer the following products:   130 g SICHER Char Caviar (á € 42,00) 130 g SICHER Char Caviar - Gift packaging (á € 47,00) 200 g SICHER Char Caviar (á € 63,00) 250 g SICHER Char Caviar (á € 75,00)   For inquiries related related to our caviar, please contact us via telephone or using the form here. Minimum order quantity 2 glases Char Caviar.    

Folgende Felder bitte unberührt lassen!

I am interested in:

Bitte um Kenntnisnahme: Nach dem Absenden des Formulares erhalten Sie eine Bestätigungs E-Mail an die von Ihnen oben angeführte E-Mail Adresse. Sollten Sie diese binnen 1 Stunde nicht erhalten, so überprüfen sie auch Ihren SPAM Ordner.

Newsflash

… Es ist beeindruckend, mit welcher Akribie und mit welchem Spaß am Experimentieren Michael Sicher neue Kreationen erdenkt. Hat er sich zuletzt an Kärntner Schnecken versucht, haben es heuer Alpengarnelen in ein köstliches Kleinkunstwerk geschafft. Von denen war ja in diversen Medien schon einiges zu lesen und jetzt, wo wir mitreden können, unser (natürlich subjektives) Urteil: zu Recht! … (Gault&Millau)

Kaviaranfrage

Saiblingskaviar wird von Ende Oktober bis Anfang Dezember geerntet, wobei uns die schonende und artgerechte Tierhaltung ein besonderes Anliegen ist. Unsere Fische werden Punktgenau am Reifegrad gemolken und bleiben vollkommen unbeschadet.

Zur Kaviaranfrage »

Sicher News

    Wirtshausführer Weinwirte 2024 – unterstützt von Österreich Wein Marketing: Besondere Leistung auf dem Gebiet der Verbindung von Wirtshaus- und Weinkultur.  

Sicher Char Caviar

Entwined by many myths, caviar is well-known as a culinary drug. Those who eat caviar, love well and eat healthily.
Read more »

Sicher Art Enjoyment

Art is at home in many different subjects. Whilst we express our creativity in a culinary-artistic way in the Sicher
Read more »

Sicher Video

Over the years, there have been a number of interesting TV reports on our restaurant. Many good memories have been
Read more »

Hallo

Contact

Fish restaurant Sicher LP

Muehlenweg 2

9121 Tainach

Austria

  +43 4239 2638   

  +43 4239 2638 2   

E:  office@sicherrestaurant.at

Opening hours

November: Freitag und Samstag

Dezember: Mittwoch bis Samstag

11:30 – 14 Uhr, 18 – 21:30 Uhr

Info

 

  • Credit- and debit-cards are not accepted at our restaurant.
  • Out of respect to other guests, dogs are not permitted on our grounds.
  • Our restaurant is non-smoking only.

 

Übernachtung

 

Wir empfehlen: